“Zeer tevreden over het team; de vakkundigheid en het enthousiasme voor hun vak”

Ik ben een man van 48 jaar oud en ben een jaar geleden voor het eerst bij Roland in de praktijk geweest. Ik kwam daar toendertijd met een restless leg en trauma na een ongeluk binnen en daarbij was ik ontzettend vermoeid. Na een tweedaags uitgebreid onderzoek begon hij en het team met een plan om dit aan te pakken.

De eerste twee maanden ben ik vaak naar Gouda gegaan voor trainingen en daarna werd het steeds minder frequent omdat het al een stuk beter ging. O.a m’n restless leg (klappend been) kwam tot rust en na metingen op de praktijk was de beschadiging in m’n hersenen ook behoorlijk verbeterd. Ook m’n vermoeidheid werd minder.

De thuis oefeningen waren in het begin erg veel (vier keer op een dag) wat niet altijd lukte maar heb dit wel zoveel als mogelijk gedaan. Het is ongelofelijk wat voor verbetering ik heb meegemaakt en vind het nog steeds onbegrijpelijk hoe men dit voor elkaar heeft gekregen, zeker omdat ik bij zoveel doctoren ben weggestuurd omdat ze niets voor me konden doen. Ik ben zeer tevreden over Roland, Esther en het team over de vakkundigheid en enthousiasme voor hun vak.

We zijn nu bezig met de ‘fine tuning’ en hoop dat ik straks helemaal herstelt ben.

Zoals jullie lezen ben ik erg tevreden, misschien nog een verbeterpunt voor Roland, probeer wat aan je humor te doen

Tjalkwerf 2B, 2804 LT, Gouda

Bel ons via:

Bel ons via:

0182 - 570124

Stuur ons een e-mail:

Stuur ons een e-mail:

info@chiroblaauw.nl

Sessie inboeken?

Maak hier een afspraak