Tarieven behandelingen

  • Eerste Consult € 110 ,00
  • Vervolg consult € 62,50
  • Eerste Neurologisch Consult € 155,00
  • Vervolg Neurologisch Consult € 92,50
  • Training Neuro € 47,50
  • Decompressie € 77,50

Een deel van het consultprijs dient zelf door de patiënt betaald te worden. Aan het eind van het consult dient het gehele verschuldigde bedrag betaald te worden, waarna terugbetaling kan worden verkregen via de aanvullende ziektekostenverzekering.

U betaalt zelf voor uw gezondheid en de mogelijkheid om uw beroep en huiselijke taken te kunnen blijven uitoefenen. De kwaliteit van uw leven hangt in hoge mate af van het optimaal functioneren van uw spieren, uw gewrichten en uw zenuwstelsel. Gezondheid wordt pas onbetaalbaar als het fout gaat.


Vergoedingen

De meeste verzekeringen voorzien een terugbetaling van een beperkt aantal behandelingen. Gewoonlijk is dit 75% van de consultprijs, geldend tussen de 6 en 20 behandelingen.

Vergoedingen komen uit het aanvullend pakket. Voorwaarde is wel dat uw chiropractor aangesloten moeten zijn bij een beroepsvereniging, zoals de NCA en dient hij / zij ingeschreven te staan bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN).

Alle bij Chiropractie Blaauw werkzame chiropractoren zijn geregistreerd en lid bij de NCA en SCN.

Een compleet overzicht voor de vergoedingen vind u hier.

Voor eventuele klachten kunt u terecht bij de klachtencommissie van de NCA.


Patiënten in loondienst

Patiënten in loondienst worden aangeraden om via de personeelszaken te informeren naar de aanwezigheid van een sociaal fonds binnen uw bedrijf. Dit fonds kan een financiërle ondersteuning geven op het consult bedrag dat niet door de verzekering wordt gedekt.

Informeer bij uw eigen verzekeringsmaatschappij omtrent uw eigen polisvoorwaarden.

Heeft u vragen over de tarieven en vergoedingen bij Chiropractie Blaauw? Neem dan gerust contact op via het contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0182 – 570124.

Tjalkwerf 2B, 2804 LT, Gouda

Bel ons via:

Bel ons via:

0182 - 570124

Stuur ons een e-mail:

Stuur ons een e-mail:

info@chiroblaauw.nl

Sessie inboeken?

Maak hier een afspraak