Decompressie therapie bij Chiropractie Blaauw in Gouda

Wat is decompressie therapie?

Spinale decompressie therapie heeft als doel om de tussenwervelschijf weer op de normale plaats te krijgen, waardoor de druk op de zenuw afneemt of zelfs verdwijnt.

Veel rugklachten ontstaan, omdat er druk komt te staan op de tussenwervelschijven. Doordat de tussenwervelschijven te veel worden ingedrukt, zullen ze vervormen en zo kan er druk ontstaan op de zenuwen en de zenuwwortels. Deze druk kan diverse klachten veroorzaken, zoals: pijn, tintelingen, gevoelloosheid en zelfs uitvalsverschijnselen.


Voor wie is decompressie therapie?

Deze therapie is geschikt voor volwassenen (18+) en is onder andere zeer effectief bij:

Er zijn voor deze behandeling ook contra-indicaties. Decompressie therapie zal niet worden toegepast bij zwangere vrouwen, patiënten met ernstige osteoporose, ernstig overgewicht of ernstige zenuwbeschadiging.

Na sommige operaties kan de therapie niet worden toegepast, bijvoorbeeld als er schroeven of platen in de rug zijn geplaatst. Wij kunnen u adviseren of decompressie therapie zal helpen of niet.

Wilt u meer informatie over decompressie therapie of direct een afspraak maken? Neem dan gerust contact op met ons op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0182 – 570124.

Decompressie therapie chiropraktijk Blaauw

Tjalkwerf 2B, 2804 LT, Gouda

Bel ons via:

Bel ons via:

0182 - 570124

Stuur ons een e-mail:

Stuur ons een e-mail:

info@chiroblaauw.nl

Sessie inboeken?

Maak hier een afspraak