Esther Blaauw-Engelbertink

DSC_3690

Praktijk eigenaar, Hypnotherapeut, seksuoloog, neurofeedback specialist, (relatie) counselor 

Na jarenlang zelfstandig ondernemer te zijn geweest in de detailhandel werd de wens om met mensen te werken steeds groter. Ik wilde me meer gaan richten op het helpen van mensen op een directe en individuele manier. Als eigenaar van Praktijk Blaauw zet ik me in voor de beste zorg voor onze patiënten. Naast het managen van de praktijk, ben ik ook werkzaam als hypnotherapeut en seksuoloog binnen de praktijk.

Ik ben werkzaam als gediplomeerd en gecertificeerd IHR Register hypnotherapeut en gediplomeerd seksuoloog.
Door direct te communiceren met het onderbewustzijn worden jarenlange klachten opgelost.
Ik denk probleemoplossend, ben enthousiast en ben altijd op zoek naar datgene dat voor mijn cliënt het beste is. Door mijn betrokkenheid en het goede luisteren voelt iedereen zich snel op zijn gemak.
Mijn specialisatie ligt bij mentale problemen, zoals depressies, angsten en dwangstoornissen en ‘vage klachten’, Blokkades welke door het onderbewustzijn in stand worden gehouden zijn vaak geziene klachten . En als seksuoloog richt ik mij op de seksuele problemen die mensen ervaren binnen een relatie na een bijvoorbeeld een ziekte of een ongeluk.

In aanvulling op de hypnotherapie en seksuologie houdt ik me binnen de praktijk ook bezig met Neurofeedback, als geregistreerd neurofeedback specialist bij de IFEN. Neurofeedback wordt zowel bij kinderen als volwassenen gedaan. Bij kinderen wordt neurofeedback vaak gebruikt bij ADHD of dyslexie en bij volwassenen vaak met depressieve klachten of concentratie problemen. Over neurofeedback, het maken en lezen van EEG’s valt zoveel te leren dat dit een continue uitdaging blijft. Wat inhoudt dat ik hiervoor de komende jaren regelmatig in het buitenland zal zijn voor bijscholing. U kunt hier meer over lezen op deze website onder het kopje neurofeedback.

Met volle overgave en positieve energie vind ik het een voorrecht om me in te zetten voor de praktijk en de patiënten die we mogen ontvangen.

 

Patricia van den Hoek

portretpersoneel-2

Chiropractisch assistent

Mijn naam is Patricia van de Hoek. Sinds 1999 ben ik werkzaam bij praktijk Blaauw. Ik ben getrouwd en heb 2 zonen en een dochter. Ik hou van lezen, naar muziek luisteren en ga graag naar het theater. De diversiteit van mijn werkzaamheden en het contact met mensen vind ik erg leuk en zorgt ervoor dat ik al 19 jaar met veel plezier naar de praktijk ga.

Laura Blaauw

portretpersoneel-15

Chiropractisch assistent

Laura Blaauw is sinds 1 april 2015 werkzaam als chiropractisch assistent.

Jose Blankert

portretpersoneel-17

Trainster

Mijn naam is José Blankert van Buren. Na 26 jaar als tandartsassistente gewerkt te hebben, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Sinds 2006 heb ik die gevonden bij praktijk Blaauw en ben ik trainer op het gebied van functionele neurologie. Ik train daarin met veel passie zowel kinderen als volwassenen o.a. met behulp van het IM™ programma en boek daarmee samen met de chiropractor spectaculaire resultaten.  Tijdens de trainingen probeer ik altijd een speciale band op te bouwen met de cliënt, zodat we samen een maximaal rendement uit de trainingen kunnen halen.De wetenschap van “het Brein” is volop in ontwikkeling en heeft mijn volle interesse. In mijn werk probeer ik dan ook zo veel mogelijk gebruik te maken van de nieuwste inzichten en trainingsmethoden. Het geeft mij heel veel voldoening om op deze manier een bijdrage te leveren aan het “in balans” brengen van mensen.

 

Tjalkwerf 2B, 2804 LT, Gouda

Bel ons via:

Bel ons via:

0182 - 570124

Stuur ons een e-mail:

Stuur ons een e-mail:

info@chiroblaauw.nl

Sessie inboeken?

Maak hier een afspraak