“Zeer tevreden over de kwaliteit en uitkomst van de behandelingen

Mijn temperamentvolle dochter Amy toen 8 jaar met zware dyslexie en concentratie problemen was 1,5 jaar geleden begonnen bij Praktijk Blaauw. Ze had geen stop in haar boosheid als ze boos werd. Nu zijn wij bijna 1,5 jaar verder en wat een andere dochter is zij geworden!
We hebben samen bijna elke dag 30-45 minuten getraind volgens de opdrachten die wij kregen van José. Ze vond deze altijd heel leuk om te doen ondanks dat sommige heel moeilijk waren in het begin.

Ze heeft een ‘stop’ ontwikkeld! Ze kan met grenzen omgaan en accepteert wat ik tegen haar zeg of opdracht die ik haar geef. De strijd is voorbij! Haar leestempo ligt bijna op het niveau van haar klas. Concentratie, spelling en taal zijn ook verbeterd. Maar wat ze zelf aangeeft is dat ze veel meer rust en zelfvertrouwen heeft. Ze kan dingen accepteren en naast haar neerleggen.

José bedankt voor jouw inzet. Wij gaan nog even verder met oog oefeningen in de praktijk om het lezen en de concentratie nog meer te verbeteren.

Mijn dochter en ik zijn heel erg blij en zeer tevreden over de kwaliteit en de uitkomst van de behandelingen bij Praktijk Blaauw!
Bedankt allemaal!

Tjalkwerf 2B, 2804 LT, Gouda

Bel ons via:

Bel ons via:

0182 - 570124

Stuur ons een e-mail:

Stuur ons een e-mail:

info@chiroblaauw.nl

Sessie inboeken?

Maak hier een afspraak