“Op de juiste plek bij Chiropractie Blaauw”

Ik ben met mijn zoon Remco (8) sinds 2,5 maand onder behandeling bij Chiropractie Blaauw. 1 keer per week traint Remco bij José om oefeningen te leren die we vervolgens thuis dagelijks herhalen.

Nu kreeg ik onlangs van Remco zijn juf de volgende mail: Graag mail ik jullie even over de vooruitgang op leesgebied die ik merk bij Remco. Het is ongelofelijk! Hij kan al redelijk doorlezen en heeft minder moeite met het vormen van de woorden. Remco vindt lezen zichtbaar minder vervelend dan voorheen. Als ik in de groep wel eens vraag wie er wil beginnen met lezen, steekt Remco zijn hand gelijk op. Dit was een half jaar geleden echt niet zo!

Met werkjes van taal en spelling vraagt hij altijd meteen om hulp. Ik koppel hem dan aan een leerling die alles voor hem voor kan lezen, zodat hij ook die werkjes snel kan maken.

Daarnaast merk ik dat Remco meer van zichzelf laat zien. Hij lijkt zich meer op zijn gemak te voelen in de klas. Hij is wel eens (te) druk, maar dit vind ik in zijn geval juist een goed teken. En het gaat er uiteindelijk om dat hij lekker in zijn vel zit!

Ik vond het geweldig om deze mail van de juf te krijgen. Het geeft je echt de bevestiging dat al het trainen niet voor niets is en dat we op de juiste plek zijn bij Chiropractie Blaauw.

Met vriendelijk groet,

Lisette van Jaarsveld- Oosterlaken

Tjalkwerf 2B, 2804 LT, Gouda

Bel ons via:

Bel ons via:

0182 - 570124

Stuur ons een e-mail:

Stuur ons een e-mail:

info@chiroblaauw.nl

Sessie inboeken?

Maak hier een afspraak