“Ik ben chiropractie Blaauw enorm dankbaar voor alle hulp”

Mijn naam is R.M. en ik heb jarenlang met ernstige rugklachten gelopen. Alles is begonnen met een val van de fiets. Hierbij heb ik de banden in mijn knie gescheurd en heb ik maanden op krukken gelopen. Hierdoor zijn mijn rugklachten ontstaan. Ik ben op een hele verkeerde manier gaan lopen, zodat ik mijn knie kon ontlasten. Ik heb jarenlang bij een fysiotherapeut gelopen, zelf in tijden 3 x per week. Pijnstillers gekregen van de huisarts etc, maar niets hielp. De klachten waren op een gegeven moment zo erg dat ik niet meer kon opstaan. De klachten zaten vooral in mijn onderrug, maar ook tussen mijn schouderbladen. Via een vriendin werd ik gewezen op op chiropractie en ze zei dat ik naar chiropractor Blaauw in Gouda moest gaan.

Eerst kreeg ik een geheel lichamelijk en neurologisch onderzoek, werden er testen gedaan en keek hij hoe mij kon helpen. Bij een van de testen moest ik mijn arm tegen mijn lichaam houden terwijl de chiropractor aan mijn arm trok… Dit was heel lastig, ik had geen kracht in de arm. Toen deed hij een band om mijn bekken en vroeg me hetzelfde nog eens te doen, wonderbaarlijk genoeg lukte het toen wel. Er kwam uit dat ik bekkeninstabiliteit had. Ik was helemaal verbaasd, ik dacht altijd dat dat alleen maar voorkwam bij vrouwen die zwanger zijn of een kind hebben gehad. Hij vertelde me dat het een veel voorkomend probleem is….Ook bij mannen.

Ik moest de ‘bekkenband’ gaan dragen en mocht hem alleen afdoen als ik ging slapen. Het voelde een beetje onwennig maar het gaf wel steun. Elke week kwam ik terug voor een behandeling en ik voelde al snel dat het beter ging. De band heb ik ongeveer 3 maanden gedragen. Ik hoef de band nu niet meer te dragen, het gaat heel erg goed. Ik kom nu nog 1x per 3 maanden voor een onderhoudsbehandeling en dat werkt super.

Soms doe ik de band nog om, als ik zwaar moet tillen, lange stukken ga lopen en hij gaat altijd mee op vakantie. Ik vind het achteraf gezien jammer dat ik zo lang met mijn klachten heb gelopen en zoveel heb geprobeerd. Dit had veel sneller kunnen gaan….had ik het maar geweten.

Ik ben chiropractie Blaauw enorm dankbaar voor alle hulp. Als ik nu iemand hoor met rugklachten….dan stuur ik ze meteen door naar Praktijk Blaauw.

Nogmaals bedankt!!! R.M.

Tjalkwerf 2B, 2804 LT, Gouda

Bel ons via:

Bel ons via:

0182 - 570124

Stuur ons een e-mail:

Stuur ons een e-mail:

info@chiroblaauw.nl

Sessie inboeken?

Maak hier een afspraak