Esther Blaauw van Chriopractie Blaauw

Esther Blaauw-Engelbertink

SpecialiteitPraktijk eigenaar / Neurofeedback specialist / Counsellor / Hypnotherapeut:

WerkdagenMaandag t/m donderdag

Esther Blaauw-Engelbertink

Na jarenlang zelfstandig ondernemer te zijn geweest in de detailhandel werd de wens om met mensen te werken voor mij steeds groter. Ik wilde me meer gaan richten op het helpen van mensen op een directe en individuele manier. Als eigenaar van Praktijk Blaauw zet ik me in voor de beste zorg voor onze patiënten. Naast het managen van de praktijk, ben ik ook werkzaam als hypnotherapeut en seksuoloog binnen de praktijk.

Ik ben werkzaam als gediplomeerd en gecertificeerd IHR Register hypnotherapeut en gediplomeerd seksuoloog. Door direct te communiceren met het onderbewustzijn worden jarenlange klachten opgelost.

Ik denk probleemoplossend, ben enthousiast en ben altijd op zoek naar datgene dat voor mijn cliënt het beste is. Door mijn betrokkenheid en het goede luisteren voelt iedereen zich snel op zijn gemak.

Mijn specialisatie ligt bij mentale problemen, zoals:

  • Depressies;
  • Angsten;
  • Dwangstoornissen;
  • En ‘vage klachten’,

Als seksuoloog richt ik mij op de seksuele problemen die mensen ervaren binnen een relatie na een bijvoorbeeld een ziekte of een ongeluk.

In aanvulling op de hypnotherapie en seksuologie houd ik me binnen de praktijk ook bezig met Neurofeedback. als geregistreerd neurofeedback specialist bij de IFEN. Neurofeedback wordt zowel bij kinderen als volwassenen gedaan. Bij kinderen wordt neurofeedback vaak gebruikt bij ADHD of dyslexie en bij volwassenen vaak met depressieve klachten of concentratie problemen. Over neurofeedback, het maken en lezen van EEG’s valt zoveel te leren dat dit een continue uitdaging blijft. Wat inhoudt dat ik hiervoor de komende jaren regelmatig in het buitenland zal zijn voor bijscholing. U kunt hier meer over lezen op deze website onder het kopje neurofeedback.

Met volle overgave en positieve energie vind ik het een voorrecht om me in te zetten voor de praktijk en de patiënten die we mogen ontvangen.

Tjalkwerf 2B, 2804 LT, Gouda

Bel ons via:

Bel ons via:

0182 - 570124

Stuur ons een e-mail:

Stuur ons een e-mail:

info@chiroblaauw.nl

Sessie inboeken?

Maak hier een afspraak