Adam Toulon DC. FACFN.

IMG_0893

Chiropractor Adam Toulon is afgestudeerd aan Life University in Atlanta USA in 2003. Daarnaast heeft hij zijn specialisatie gehaald binnen de functionele neurologie. Door deze specialisatie behandelt en traint hij mensen met neurologische klachten zoals, duizeligheid, balansproblemen, ADHD, hersenschuddingen en andere neurologische klachten. Hij heeft jarenlang lesgegeven in de functionele neurologie in Amerika.

De fascinatie voor het menselijk lichaam begon al vroeg, Adam beoefende verschillende sporten op hoog niveau, zoals, Jujitsu en turnen. Toen hij vervolgens als coach ging werken wilde hij steeds meer weten over het functioneren van het lichaam. Adam heeft jarenlange praktijk ervaring in zowel Amerika als in Nederland. Adam is zeer gedreven en altijd bezig met meer kennis vergaren zodat hij zijn patiënten de beste zorg kan geven.

 

Jelle Koudstaal DC.

IMG_0894

Op 1 juli 2016 is Jelle Koudstaal DC. ons team van chiropractoren komen versterken. Jelle is geboren in Dordrecht en opgegroeid in Nieuw-Lekkerland en Schoonhoven.
Zijn interesse voor de gezondheidszorg en het functioneren van het menselijk lichaam ontstond toen hij als 9-jarig jongetje een tijd in het ziekenhuis heeft gelegen. Jelle studeerde af als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Na zijn opleiding heeft hij een aantal dagen meegelopen binnen onze praktijk en raakte hij geïnteresseerd in chiropractie vanwege de diepgaande kennis, uitgebreide behandeltechnieken en opvallende resultaten. Hij volgde de opleiding chiropractie aan de University of Glamorgan in Wales Engeland. Zijn specialisatie ligt bij de behandeling van baby’s en kinderen. Tevens is hij bezig met de functionele neurologie.

Zijn hobby’s zijn: schaatsen, wielrennen, skeeleren, triatlons, biatlons, hardlopen, voetbal en sport in het algemeen.

Tjalkwerf 2B, 2804 LT, Gouda

Bel ons via:

Bel ons via:

0182 - 570124

Stuur ons een e-mail:

Stuur ons een e-mail:

info@chiroblaauw.nl

Sessie inboeken?

Maak hier een afspraak