chiropractor den haag

Chiropractor Den Haag: ook voor functioneel neurologische klachten

Heeft u last van pijnlijke en stijve spieren in uw rug of nek? Of heeft u misschien last van migraine of andere vervelende klachten? Dan begrijpen wij dat u op zoek bent naar een oplossing.

4,8 /5

Op basis van 38 Google-reviews

Marieke van Noort

Al meer dan 20 jaar zorgt deze praktijk ervoor dat ik gezond blijf. De holistische blik en behandeling van de chiropractoren, aangevuld met de specialismen die ze hebben, maakt dat het een zeer vertrouwd adres is voor mij en mijn familie.

Henk van der Veen

Ik kom al jaren regelmatig in deze praktijk ( sinds de oprichting ). Soms voor acute klachten, meestal voor “onderhoud” van ruggengraat en zenuwstelsel. Ik ben heel tevreden over de ontvangst, werkwijze en het contact met de chiropractor. Beveel deze ook aan bij vrienden.

Fem Maitimu

Een hele fijne praktijk!
Adam Toulon werkt doelgericht en is heel kundig in zijn vak.
Ik kom er al jaren en mijn zoon ook.

Chiropractor op 35 minuten van Den Haag

Mogelijk heeft u al geruime tijd last van pijnklachten en bent u op zoek naar een chiropractor. Natuurlijk kunt u terecht bij een chiropractor in Den Haag, maar wanneer u hinderlijke klachten ervaart, wilt u graag de beste hulp. Chiropractor Blaauw is sinds 1983 werkzaam als chiropractor en weet daardoor als geen ander hoe u het beste geholpen kan worden.

Onze chiropractiepraktijk bevindt zich op slechts 35 minuten rijden van Den Haag. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om uw klachten te bespreken, zodat we u direct kunnen laten weten of we u kunnen helpen.

Bij chiropractor Blaauw beginnen we altijd met een grondig onderzoek. Pas wanneer we de oorzaak van de klachten kennen, gaan we aan de slag. Dit geldt ook bij functionele klachten zoals migraine of gedragsproblemen.

 

wat is een chiropractor den haag
wat doet een chiropractor den haag

Wat doet een chiropractor?

In het kort: een chiropractor helpt uw lichaam optimaal te functioneren.

Onze focus ligt op het bewegingsapparaat. Dat wil zeggen op uw skelet, maar ook op uw gewrichten en spieren. Deze drie onderdelen maken het samen mogelijk om uw lichaam te laten bewegen.

Ervaart u klachten zoals pijn of een verminderde bewegingsvrijheid? Dan is de kans groot dat u een blokkade heeft in uw wervelkolom. Zo’n blokkade heeft invloed op uw zenuwstelsel en belemmert de genezende werking van uw lichaam.

Chiropractor Den Haag kan u helpen. Wij onderzoeken de oorzaak van uw klachten en gaan voor een gerichte aanpak om deze blokkade te corrigeren.

Chiropractor Den Haag: meer dan alleen nek-, rug- en hoofdpijnklachten

Rug-, nek- en hoofdpijn zijn bekende klachten, maar uw zenuwstelsel is van invloed op uw hele lichaam. Daarom kunnen wij u bij chiropractor Den Haag met nog veel meer klachten helpen.

 

Pijn in uw rug

Eén van de bekendste klachten is rugpijn. Dat kan in de lage rug zijn, maar ook pijn in de bovenrug zien we vaak in onze praktijk.

Rugpijn ontstaat geleidelijk. Door een verkeerde houding worden uw spieren extra belast en ervaart u pijn. Deze pijn straalt uit naar andere delen in uw lichaam en vereist correctie om te verdwijnen.

We zien ook veel klachten ontstaan door veel zitten en/of weinig bewegen. Dit kan bijvoorbeeld door uw werk achter een bureau zijn, maar ook spanning en stress zijn oorzaken van deze klachten.

 

Leer- en gedragsproblemen

Minder bekend, maar ook relevant: leer- en gedragsproblemen. Vanwege onze specialisatie in functionele neurologie behandelen wij ook deze klachten in onze praktijk. Bij veel chiropractie praktijken is dit niet het geval, omdat ze hierin niet gespecialiseerd zijn.

Leer- en gedragsproblemen zijn een neurologisch probleem. Ze ontstaan tijdens de ontwikkeling van het zenuwstelsel en belemmeren daardoor de normale functie van de hersenen. De hersenen hebben echter de mogelijkheid om te groeien, omdat ze plastisch zijn.

Door de hersenen de juiste prikkels te geven, stimuleren wij het brein. Dit zorgt voor een verbetering van de leer- en gedragsproblemen.

 

Hoofdpijn en migraine

Zowel jonge als oudere mensen kunnen last hebben van hoofdpijn, inclusief migraine.

Stress is een belangrijke oorzaak van hoofdpijn, omdat het leidt tot spanning op de spieren en irritatie van de omliggende zenuwen. Dit kan bijvoorbeeld spanningshoofdpijn veroorzaken.

Migraine is ook gerelateerd aan het zenuwstelsel. Het verminderen van blokkades in de wervelkolom kan de pijn verlichten.

Het zenuwstelsel heeft invloed op het hele lichaam, waardoor u bij ons terecht kunt voor veel verschillende soorten pijn. Wij onderzoeken uw klacht grondig en gaan vervolgens gericht te werk.

chiropractor den haag: praktijk blaauw
behandeling chiropractor den haag

Verschil tussen een fysiotherapeut en chiropractor?

Een chiropractor is gespecialiseerd in de wervelkolom en het zenuwstelsel, wat verschilt van het werk van een fysiotherapeut. Een chiropractor behandelt blokkades in de wervelkolom om pijn te verminderen, wat invloed heeft op het zenuwstelsel. U kunt bij ons terecht voor pijnverlichting in de gewrichten, rugpijn en hoofdpijn. Als uw spieren de oorzaak zijn van uw klacht, kunt u beter naar een fysiotherapeut gaan, aangezien deze meer expertise heeft in het spierstelsel.

Sinds 1983 zijn wij uw chiropractor Den Haag voor mensen met klachten.

Bij Chiropractie Blaauw hebben wij een team van specialisten die gericht te werk gaan en altijd beginnen met een grondig onderzoek. Daarom is uw eerste afspraak bij ons van groot belang.

 1. Vragenlijst over uw klachten
  U ontvangt van ons een vragenlijst over uw klachten. Zo onderzoeken wij uw klachten en algemene gezondheid.
 2. Lichamelijk onderzoek
  In onze praktijk maken we gebruik van neurologische, orthopedische en chiropractische testen om uw lichaam te onderzoeken.
 3. Bewegingsonderzoek
  Wij controleren de functie van uw gewrichten en uw wervelkolom.
 4. Vastellen van de diagnose
  Pas als laatste stellen wij de diagnose. Uw chiropractor bespreekt met u de diagnose en verdere behandeling.

Onze specialisten zijn gepassioneerd over hun vak. Dit blijkt niet alleen uit onze beoordelingen, maar is ook te ervaren tijdens een behandeling. Hierdoor worden wij regelmatig doorverwezen naar nieuwe patiënten.

maak een afspraak bij chiropractor den haag

Chiropractor Den Haag: Onze praktijk

Onze praktijk bevindt zich in Gouda, op slechts 35 minuten rijden van Den Haag, waardoor veel van onze patiënten uit deze stad komen. Zij kiezen graag voor Praktijk Blaauw vanwege onze specialisatie.

Mocht het niet mogelijk zijn om u te helpen, dan zullen wij ons uiterste best doen om u te voorzien van een passend advies voor een andere geschikte behandeling.

Wij zijn geregistreerd en lid van de NCA en SCN.