chiropractor delft

Chiropractor Delft: ook voor rug-, nek- en hoofdpijnklachten

Heeft u last van pijnlijke en stijve spieren in uw rug of nek? Of heeft u misschien last van migraine of andere vervelende klachten? Dan begrijpen wij dat u op zoek bent naar een oplossing.

4,8 /5

Op basis van 38 Google-reviews

Marieke van Noort

Al meer dan 20 jaar zorgt deze praktijk ervoor dat ik gezond blijf. De holistische blik en behandeling van de chiropractoren, aangevuld met de specialismen die ze hebben, maakt dat het een zeer vertrouwd adres is voor mij en mijn familie.

Henk van der Veen

Ik kom al jaren regelmatig in deze praktijk ( sinds de oprichting ). Soms voor acute klachten, meestal voor “onderhoud” van ruggengraat en zenuwstelsel. Ik ben heel tevreden over de ontvangst, werkwijze en het contact met de chiropractor. Beveel deze ook aan bij vrienden.

Fem Maitimu

Een hele fijne praktijk!
Adam Toulon werkt doelgericht en is heel kundig in zijn vak.
Ik kom er al jaren en mijn zoon ook.

Chiropractor op 30 minuten van Delft

Misschien ervaart u al geruime tijd pijnklachten en bent u op zoek naar een chiropractor. Natuurlijk kunt u een bezoek brengen aan een chiropractor in Delft, maar als u last heeft van hinderlijke klachten, wilt u uiteraard graag geholpen worden. Chiropractor Blaauw is al sinds 1983 werkzaam als chiropractor. Hierdoor weten wij als geen ander hoe wij u het beste kunnen helpen.

Onze chiropractiepraktijk bevindt zich op slechts 30 minuten rijden vanaf Delft. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om uw klachten te bespreken, dan kunnen we u direct laten weten of we u kunnen helpen.

Bij chiropractor Blaauw beginnen wij altijd met een uitgebreid onderzoek. Pas wanneer de oorzaak van de klachten duidelijk is, gaan wij aan de slag. Dit geldt ook voor functionele klachten zoals migraine of gedragsproblemen.

 

chiropractor delft: wij verhelpen uw pijnklachten
chiropractor delft: ook voor leer- en gedragsproblemen

Wat doet een chiropractor?

In het kort: een chiropractor helpt uw lichaam optimaal te functioneren.

Onze aandacht is gericht op het bewegingsapparaat, wat betekent dat we ons concentreren op uw skelet, gewrichten en spieren. Deze drie elementen werken samen om uw lichaam te laten bewegen.

Heeft u last van pijn of beperkte bewegingsvrijheid? Dan is het waarschijnlijk dat er een blokkade in uw wervelkolom zit. Deze blokkade beïnvloedt uw zenuwstelsel en verhindert het helende vermogen van uw lichaam.

Chiropractor Delft staat voor u klaar. We onderzoeken de oorsprong van uw klachten en kiezen voor een doelgerichte aanpak om de blokkade te herstellen.

Chiropractor Delft: meer dan alleen hoofd-, rug- en nekpijn klachten

Pijn in de rug, nek en het hoofd zijn veelvoorkomende klachten, maar uw zenuwstelsel heeft invloed op uw gehele lichaam. Daarom kunnen wij u bij chiropractor Delft ook met een breed scala aan andere klachten bijstaan.

 

Rugpijn

Een van de meest voorkomende klachten is rugpijn, zowel in de onderrug als in de bovenrug zien we dit vaak terug in onze praktijk.

Rugpijn ontwikkelt zich geleidelijk. Een verkeerde houding zorgt voor extra belasting van uw spieren, wat leidt tot pijn. Deze pijn kan uitstralen naar andere delen van uw lichaam en heeft een correctie nodig om te verdwijnen.

We merken dat veel zitten en/of weinig bewegen eveneens klachten veroorzaken. Dit kan bijvoorbeeld het gevolg zijn van uw werk achter een bureau, maar spanning en stress kunnen ook bijdragen aan dergelijke klachten.

 

Leer- en gedragsproblemen

Minder bekende, maar eveneens relevante klachten zijn leer- en gedragsproblemen. Dankzij onze specialisatie in functionele neurologie behandelen we ook dit soort problemen in onze praktijk. Bij veel chiropractiepraktijken is dit niet het geval, omdat zij hierin niet gespecialiseerd zijn.

Leer- en gedragsproblemen hebben een neurologische oorsprong. Ze ontstaan tijdens de ontwikkeling van het zenuwstelsel en belemmeren daarmee de normale werking van de hersenen. De hersenen zijn echter plastisch en kunnen zich ontwikkelen.

Door de hersenen te stimuleren met de juiste prikkels, bevorderen we de groei van het brein. Dit leidt tot een verbetering van de leer- en gedragsproblemen.

 

Migraine en hoofdpijn

Hoofdpijn komt voor bij zowel jonge als oudere mensen, en dat geldt eveneens voor migraine.

Stress is een belangrijke factor bij het ontstaan van hoofdpijn. Door stress ontstaat er meer spanning op uw spieren, waardoor omliggende zenuwen geïrriteerd raken. Dit kan bijvoorbeeld leiden tot spanningshoofdpijn.

Migraine is ook gerelateerd aan uw zenuwstelsel. Het corrigeren van blokkades in uw wervelkolom kan de pijn aanzienlijk verminderen.

Het zenuwstelsel heeft invloed op uw gehele lichaam. Daarom kunt u met diverse soorten pijn bij ons terecht. We onderzoeken uw klachten zorgvuldig en behandelen deze vervolgens op een gerichte manier.

wat doet een chiropractor delft
wat is een chiropractor delft

Verschil tussen chiropractor en fysiotherapeut?

Een chiropractor focust zich op uw wervelkolom en zenuwstelsel, wat verschilt van de werkzaamheden van een fysiotherapeut. Chiropractie behandelt blokkades in uw wervelkolom, wat nauw samenhangt met het zenuwstelsel en pijnvermindering. Dit kan betrekking hebben op uw gewrichten, maar ook op hoofdpijn of rugpijn. Als uw spieren de oorzaak van uw klachten zijn, kunt u overwegen naar een fysiotherapeut te gaan, aangezien zij gespecialiseerd zijn in het spierstelsel.

Sinds 1983 uw chiropractor voor mensen met klachten uit Delft

Bij Chiropractie Blaauw werken wij met een team van specialisten. Zij gaan gericht te werk en starten altijd met gedegen onderzoek. Uw eerste afspraak is dan ook erg belangrijk.

 1. Vragenlijst over uw klachten
  U ontvangt van ons een vragenlijst over uw klachten. Zo onderzoeken wij uw klachten en algemene gezondheid.
 2. Lichamelijk onderzoek
  In onze praktijk maken we gebruik van neurologische, orthopedische en chiropractische testen om uw lichaam te onderzoeken.
 3. Bewegingsonderzoek
  Wij controleren de functie van uw gewrichten en uw wervelkolom.
 4. Vastellen van de diagnose
  Pas als laatste stellen wij de diagnose. Uw chiropractor bespreekt met u de diagnose en verdere behandeling.

Onze specialisten zijn enthousiast over hun vak. Dat kunt u lezen in onze reviews, maar ook ervaren tijdens een behandeling. Daarom krijgen wij regelmatig nieuwe patiënten doorverwezen.

chiropractor delft: onze praktijk

Chiropractor Delft: Onze praktijk

Onze praktijk is gevestigd in Gouda, slechts 30 minuten van Delft. Veel van onze patiënten komen uit deze stad vanwege onze expertise.

Mochten we u niet kunnen helpen, dan zullen we ons best doen om u door te verwijzen naar een plek waar u wel de juiste hulp kunt krijgen.

We zijn geregistreerd en aangesloten bij de NCA en SCN.