chiropractor barendrecht

Chiropractor Barendrecht: uw oplossing voor neurologische pijnklachten

Heeft u last van pijnlijke en stijve spieren in uw rug of nek? Of kampt u wellicht met migraine of andere vervelende klachten? Wij begrijpen dat u in Barendrecht op zoek bent naar een oplossing.

4,8 /5

Op basis van 38 Google-reviews

Marieke van Noort

Al meer dan 20 jaar zorgt deze praktijk ervoor dat ik gezond blijf. De holistische blik en behandeling van de chiropractoren, aangevuld met de specialismen die ze hebben, maakt dat het een zeer vertrouwd adres is voor mij en mijn familie.

Henk van der Veen

Ik kom al jaren regelmatig in deze praktijk ( sinds de oprichting ). Soms voor acute klachten, meestal voor “onderhoud” van ruggengraat en zenuwstelsel. Ik ben heel tevreden over de ontvangst, werkwijze en het contact met de chiropractor. Beveel deze ook aan bij vrienden.

Fem Maitimu

Een hele fijne praktijk!
Adam Toulon werkt doelgericht en is heel kundig in zijn vak.
Ik kom er al jaren en mijn zoon ook.

Chiropractor op 25 minuten van Barendrecht

Voor wie in Barendrecht woont en langdurige pijnklachten ervaart, is er een uitstekende chiropractor binnen bereik. We realiseren ons hoe belangrijk snelle hulp is bij hinderlijke klachten, dus bieden we de beste behandelingen aan.

Onze praktijk bevindt zich slechts 25 minuten rijden van Barendrecht. U bent van harte welkom om uw klachten vrijblijvend met ons te bespreken. Wij kunnen direct beoordelen of en hoe we u kunnen helpen.

Bij Chiropractor Blaauw starten we altijd met een grondig onderzoek. We beginnen pas met de behandeling als de oorzaak van uw klachten duidelijk is. Dit geldt ook voor functionele klachten zoals migraine of gedragsproblemen.

wat doet chiropractor barendrecht
chiropractor dichtbij barendrecht

Wat doet een chiropractor?

Een chiropractor helpt uw lichaam optimaal te functioneren door zich te richten op het bewegingsapparaat, bestaande uit uw skelet, gewrichten en spieren. Deze samenhangende onderdelen zorgen voor de beweging van uw lichaam.

Als u pijn heeft of een beperkte beweging ervaart, is er waarschijnlijk sprake van een blokkade in uw wervelkolom. Deze blokkade kan uw zenuwstelsel en het genezingsproces beïnvloeden. Chiropractor Barendrecht staat klaar om u te helpen. We onderzoeken de oorzaak van uw klachten en streven naar een gerichte behandeling om de blokkade op te heffen.

Chiropractor Barendrecht: Meer dan alleen hoofd-, rug- en nekpijn klachten

Naast de veelvoorkomende problemen van rug-, nek- en hoofdpijn, behandelen we bij Chiropractor Barendrecht een breed scala aan klachten.

Rugpijn

Dit is een veelvoorkomende klacht, die zowel het onderste als het bovenste deel van uw rug kan treffen. Onjuiste houding, veel zitten en stress zijn vaak de oorzaken.

Gedrags- en leerproblemen

Minder bekend, maar even relevant zijn leer- en gedragsproblemen. Wij behandelen deze problemen in onze praktijk vanwege onze specialisatie in functionele neurologie.

Hoofdpijn en migraine

Stress speelt vaak een rol bij hoofdpijn en migraine, en het aanpakken van blokkades in de wervelkolom kan helpen deze klachten te verminderen.

chiropractor barendrecht: meer dan alleen nek-, rug- en hoofdpijn klachten
Verschil tussen fysiotherapeut en chiropractor barendrecht

Verschil tussen fysiotherapeut en chiropractor?

Een chiropractor focust zich op uw wervelkolom en zenuwstelsel, wat verschilt van het werk van een fysiotherapeut. Chiropractie behandelt blokkades in uw wervelkolom, wat gerelateerd is aan het zenuwstelsel en pijnvermindering bevordert. Dit kan betrekking hebben op uw gewrichten, maar ook op hoofdpijn of rugpijn. Als uw spieren de oorzaak zijn van uw klachten, kunt u ook een fysiotherapeut raadplegen. Fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het spierstelsel.

 

 

 

Sinds 1983 uw chiropractor in Barendrecht voor diverse klachten

Binnen Chiropractie Blaauw werken we met een deskundig team dat elk geval zorgvuldig en doelgericht benadert. Uw eerste afspraak is daarom zeer belangrijk, waarbij we uw klachten en algemene gezondheid uitvoerig onderzoeken.

 1. Vragenlijst over uw klachten
  U ontvangt van ons een vragenlijst over uw klachten. Zo onderzoeken wij uw klachten en algemene gezondheid.
 2. Lichamelijk onderzoek
  In onze praktijk maken we gebruik van neurologische, orthopedische en chiropractische testen om uw lichaam te onderzoeken.
 3. Bewegingsonderzoek
  Wij controleren de functie van uw gewrichten en uw wervelkolom.
 4. Vastellen van de diagnose
  Pas als laatste stellen wij de diagnose. Uw chiropractor bespreekt met u de diagnose en verdere behandeling.

Onze experts zijn gepassioneerd over hun vakgebied. Dit kunt u terugvinden in onze recensies en ook zelf ondervinden tijdens een behandeling. Mede hierdoor worden er vaak nieuwe patiënten naar ons doorverwezen.

u bent welkom bij chiropractor barendrecht

Chiropractor Barendrecht: Onze locatie

Onze praktijk is gevestigd in Gouda, op slechts 25 minuten rijden van Barendrecht. We ontvangen veel patiënten uit Barendrecht die kiezen voor Praktijk Blaauw vanwege onze expertise.

Als wij u niet kunnen helpen, bieden we u passend advies over waar u wel terecht kunt.

Wij zijn geregistreerd bij de NCA en SCN, en zetten ons volledig in voor uw welzijn.