Praktijk eigenaar, neurofeedback specialist, Hypnotherapeut, (relatie) counselor 

Na jarenlang zelfstandig ondernemer te zijn geweest in de detailhandel werd de wens om met mensen te werken steeds groter. Ik wilde me meer gaan richten op het helpen van mensen op een directe en individuele manier. Binnen Praktijk Blaauw ben ik werkzaam als office manager en geregistreerd counselor. Bij counseling gaat het om het helpen van mensen die om wat voor een reden dan ook geen grip meer hebben op hun eigen situatie. Als counselor help om een weg te vinden om de situatie weer aan te kunnen, er anders naar leren kijken of er anders mee leren om te gaan. Binnen de counseling ligt mijn specialisatie bij de relatie counseling ook wel bekent als relatie therapie. Dit kan individueel of met partner.

In aanvulling op de counseling houdt ik me binnen de praktijk ook bezig met Neurofeedback, als geregistreerd neurofeedback specialist bij de IFEN. Neurofeedback wordt zowel bij kinderen als volwassenen gedaan. Bij kinderen wordt neurofeedback vaak gebruikt bij ADHD of dyslexie en bij volwassenen vaak met depressieve klachten of concentratie problemen. Over neurofeedback, het maken en lezen van EEG’s valt zoveel te leren dat dit een continue uitdaging blijft. Wat inhoudt dat ik hiervoor de komende jaren regelmatig in het buitenland zal zijn voor bijscholing. U kunt hier meer over lezen op deze website onder het kopje neurofeedback.

Tevens ben ik verbonden aan het Hypnose centrum Nederland als internationaal geregistreerd hypnotherapeut. (IHR)

U kunt hier meer over vinden op www.hypnosecentrum.nl 

Met volle overgave en positieve energie vind ik het een voorrecht om me in te zetten voor de praktijk en de cliënten die we mogen ontvangen.

Tjalkwerf 2B, 2804 LT, Gouda

Bel ons via:

Bel ons via:

0182 - 570124

Stuur ons een e-mail:

Stuur ons een e-mail:

info@chiroblaauw.nl

Sessie inboeken?

Maak hier een afspraak