De meeste verzekeringen voorzien een terugbetaling van een beperkt aantal behandelingen (gewoonlijk 75% van de consultprijs, tussen 6-20 behandelingen). Vergoedingen komen uit het aanvullend pakket. Voorwaarde is wel dat uw chiropractor aangesloten moeten zijn bij een beroepsvereniging, zoals de NCA en dient hij/zij ingeschreven te staan bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN).

Alle bij Praktijk Blaauw werkzame chiropractoren zijn geregistreerd en lid bij de NCA en SCN. Een deel van het consultprijs dient dus door de patiënt zelf betaald te worden. Aan het eind van het consult dient het gehele verschuldigde bedrag betaald te worden waarna terug betaling kan worden verkregen via de aanvullende ziektekostenverzekering.

  • Eerste Consult €110 ,00
  • Vervolg consult € 59,50
  • Chiropractische testen € 40,00

Patiënten in loondienst wordt aangeraden om via de personeelszaken te informeren naar de aanwezigheid van een sociaal fonds binnen uw bedrijf. Dit fonds kan een financiële ondersteuning geven op het consultbedrag dat niet door de verzekering word gedekt.

U betaalt zelf voor uw gezondheid en de mogelijkheid om uw beroep en familiare taken te kunnen blijven uitoefenen. De kwaliteit van uw leven hangt in hoge mate af van het optimaal functioneren van uw spieren, uw gewrichten en uw zenuwstelsel. Gezondheid wordt pas onbetaalbaar als het fout gaat.

Informeer bij uw eigen verzekeringsmaatschappij omtrent uw eigen polisvoorwaarden.

Vergoedingen 2019

Een compleet overzicht voor de vergoedingen vind u op www.chiropractievergoeding.nl.

Voor eventuele klachten kunt u terecht bij de klachtencommissie van de NCA.

Via: klachten@nca.nl

Tjalkwerf 2B, 2804 LT, Gouda

Bel ons via:

Bel ons via:

0182 - 570124

Stuur ons een e-mail:

Stuur ons een e-mail:

info@chiroblaauw.nl

Sessie inboeken?

Maak hier een afspraak