Ervaringen

Op deze pagina vindt u de ervaringen van onze patienten. Wilt u ook uw eigen ervaring delen? Gebruik dan het formulier op deze pagina.

Klik hier om uw eigen ervaring in te sturen




Verstuur uw ervaring
* Verplicht veld


Mijn temperamentvolle dochter Amy toen 8 jaar met zware dyslexie en concentratie problemen was 1,5 jaar geleden begonnen bij Praktijk Blaauw. Ze had g

2 Feb 2017 van MB


Mijn temperamentvolle dochter Amy toen 8 jaar met zware dyslexie en concentratie problemen was 1,5 jaar geleden begonnen bij Praktijk Blaauw. Ze had geen stop in haar boosheid als ze boos werd. Nu zijn wij bijna 1,5 jaar verder en wat een andere dochter is zij geworden!
We hebben samen bijna elke dag 30-45 minuten getraind volgens de opdrachten die wij kregen van José. Ze vond deze altijd heel leuk om te doen ondanks dat sommige heel moeilijk waren in het begin.
Ze heeft een ‘stop’ ontwikkeld! Ze kan met grenzen omgaan en accepteert wat ik tegen haar zeg of opdracht die ik haar geef. De strijd is voorbij! Haar leestempo ligt bijna op het niveau van haar klas. Concentratie, spelling en taal zijn ook verbeterd. Maar wat ze zelf aangeeft is dat ze veel meer rust en zelfvertrouwen heeft. Ze kan dingen accepteren en naast haar neerleggen.
José bedankt voor jouw inzet. Wij gaan nog even verder met oog oefeningen in de praktijk om het lezen en de concentratie nog meer te verbeteren.
Mijn dochter en ik zijn heel erg blij en zeer tevreden over de kwaliteit en de uitkomst van de behandelingen bij Praktijk Blaauw!
Bedankt allemaal! MVG Maaike


Aan het team van Praktijk Blaauw,In november 2014 kwamen wij met onze zoon, toen 11 jaar, voor een intake gesprek bij de heer Blaauw. Dit naar aanle

2 Nov 2016 van J. V.


Aan het team van Praktijk Blaauw,
In november 2014 kwamen wij met onze zoon, toen 11 jaar, voor een intake gesprek bij de heer Blaauw. Dit naar aanleiding van een berichtje op facebook over een behandeling bij leer- en gedragsproblemen. Hij heeft namelijk dyslexie, dyscalculie en concentratie problemen. Voor dit laatste was ritalin aangeraden, maar wij als ouders waren het hier niet eens. In de thuis situatie, waar wij extra aandacht aan lezen en rekenen gaven, ervaarde wij het concentratie probleem namelijk niet.
M.b.t. de dyslexie was hij op dat moment al een jaar met remedial teaching bezig. Hier had hij inmiddels goede voortuitgang geboekt. In overleg met de remedial teacher hebben we besloten de behandeling bij Praktijk Blaauw met hem te gaan doen, naast de RT. Mocht deze niet helpen, dan zouden we altijd over kunnen gaan op medicatie.
Na het opstellen van het behandelplan kon hij heel snel al beginnen bij José en wat en klik hadden die 2. Het eerste half jaar was zeer intensief en moeilijk. Elke dag oefeningen en met regelmaat naar de praktijk. Het eerst was niet altijd leuk, maar naar de praktijk was altijd een feestje.
In het voorjaar van 2015 is de remedial teaching na 2 jaar gestopt. Hij was klaar voor het voorgezet onderwijs. De behandeling bij praktijk Blaauw bleef doorgaan. In het eerste jaar van het voortgezet onderwijs bleef hij zich goed ontwikkelen m.b.t. lezen, reken en zijn concentratie. Van docenten nooit klachten over zijn concentratie (hoe anders was dit op de basisschool). Cijfers m.b.t. taal en reken waren niet echt hoog, maar allemaal net voldoende.
Nu zit hij in de tweede van het voorgezet onderwijs en meneer is gewoon aan het excelleren. Twee weekenden geleden tijdens een vriendschappelijke ijshockeywedstrijd heeft hij 3 van de 7 doelpunten voor het team gescoord, vorige week een 8,8 voor lezen en vandaag tijdens de behandeling op het record op het bord van 104 verbroken met een score van 107.
De woorden `hij is nu echt klaar, sneller kan niet’ klinken nog steeds in mijn oren. Wat ben ik trots op onze zoon. Maar ik ben niet alleen trots, ik ben ook dankbaar.
Dankbaar aan het team dat achter onze zoon gestaan heeft gedurende de periode van zijn behandeling. Altijd opgewekt en vol vertrouwen in zijn kunnen. Mijn dank gaat in mijn gedachten en hart met name uit naar de heer Blaauw. Vanaf de eerste ontmoeting geloofde hij in het kunnen van ……… Hij heeft hem gezegd dat alles goed zou komen en hij heeft woord gehouden. Ik heb een zoon die vol zelfvertrouwen in het leven staat, met plezier naar school gaat, met niet al te veel moeite met goede cijfers thuis komt en ijshockeyt op hoog niveau (nog niet de top, maar daar komt hij ook nog wel). Helaas kan ik niet meer persoonlijk aan de heer Blaauw vertellen hoe dankbaar ik voor alles ben, maar ik weet zeker dat hij ergens daar boven met zijn zachtaardige blik en tevreden glimlach naar hem kijkt en denk, ‘goed gedaan jongen!’.
Nogmaals hartstikke bedankt voor alles!
Met vriendelijke groet,


Ik ben Isabelle 44 jaar, in september 2013 ben ik vanachter aangereden, Ik heb een half jaar plat gelegen, mijn linker lichaamshelft was verlamd, ik k

16 May 2016 van Isabelle Gokke-Wyseur


Ik ben Isabelle 44 jaar, in september 2013 ben ik vanachter aangereden, Ik heb een half jaar plat gelegen, mijn linker lichaamshelft was verlamd, ik kon niet meer zitten, slapen en slikte heel veel pijnstillers. Na 4 maanden kwam ik via via bij chiropractie Blaauw terecht. Hier werd ik voor het eerst gehoord en werden er diverse onderzoeken gedaan. Toen kon ik nog wat strompelen, in februari 2014, kon ik niet meer lopen en ben ik in de rolstoel terecht gekomen. Vooraleer ik met de behandeling begon, ben ik nog kort het reguliere circuit ingegaan. Dit leverde niets op… In maart 2014 werd een behandelplan opgemaakt en besloten wij te starten met de behandeling bij chiropractie Blaauw. De dagbehandeling die ik volgde 4 dagen in de week bestond uit diverse oogoefeningen, warme lucht blazen in mijn oor, ademhalingsoefeningen, de SSEP, spiegeltherapie, oefeningen met de metronoom, extra stimuleren met de tens en tussendoor heel veel slapen. Na 2 weken kon ik weer slapen, zitten en had ik geen pijnstillers meer. Daarna een week thuis rust genomen en toen weer 2 weken verder gegaan en steeds weer een stukje verder vooruit gegaan. Daarna met hulp van vrienden verder getraind thuis en af en toe weer een dagje terug naar chiropractie Blaauw om te fine tunen. De laatste keer ging ik heen eind oktober 2014. Daarna werd ik steeds zieker en bleek bij de jaarlijkse schildklier controle, dat ik een nodus van 3 cm had en dat de schildklier hyperactief was, dit ook als gevolg van het auto ongeluk. In januari 2015 werd mijn schildklier verwijderd. Daarna bijna een jaar bezig met instellen van de medicijnen, met een terugval tussendoor. In december 2015 had ik contact met Roland en vertelde ik hoe het ging, ik was flink achteruit gegaan. Eind december is er een EEG gemaakt en was het al snel duidelijk hoeveel ik achteruit was gegaan. Januari zijn wij gestart met neurofeedback, 2x per week. In februari 2016 hebben wij besloten weer intensief te gaan revalideren in Gouda. Ik revalideerde 4 weken lang, met een super team. We hebben keihard gewerkt, deden neurofeedback, oogoefeningen, het gait (loop) protocol met de SSEP, spiegel training, spierkrachttraining, hersentraining, oefeningen voor de fijne motoriek… Het ging zo goed dat ik na een week steeds wat meer kon bewegen. Ik kon mijn been weer optillen en mijn arm wat meer gebruiken. De 2e week konden wij starten met spierkracht training, en elke dag kon ik een beetje meer bewegen. Daarna een aantal weken thuis i.v.m. vermoeidheid, een slechte schildklierwaarde, bijnieruitputting, een tijdje rustig aandoen, extra juiceplus capsules innemen en veel slapen om energie op te doen. Het mooie aan rust is ook dat je lichaam verder herstelt. Begin april kon ik de eerste stapjes zetten achter de rollator, in mei het revalideren terug opgepakt, oogoefeningen, SSEP, spierkrachttraining, oefeningen met de metronoom, hersentraining, leren lopen met krukken…. Het einde van de tunnel komt voor mij weer in zicht, ik heb nog een hele weg te gaan, maar ik ga nu alleen maar vooruit en niet meer achteruit. Dit heb ik te danken aan het top team van chiropractie Blaauw!!


Toen ik binnenkwam bij Praktijk Blaauw had ik alles al geprobeerd. Ik liep al jaren met lage rugklachten. Via mijn huisarts was ik doorgestuurd naar e

16 May 2016 van XXXXX


Toen ik binnenkwam bij Praktijk Blaauw had ik alles al geprobeerd. Ik liep al jaren met lage rugklachten. Via mijn huisarts was ik doorgestuurd naar een Fysiotherapeut, daarna terecht gekomen bij een manueel therapeut, ik heb zelfs acupunctuur gedaan. Alles hielp maar even, maar de klachten kwamen altijd weer terug. In januari 2015 ben ik terecht gekomen bij Dhr. Blaauw. Vanaf het eerste moment voelde ik al enorme verlichting. In het begin ben ik 2 x per week behandeld en nu kom ik 1 x per 3 maanden….als onderhoud. Ik ben dankbaar dat ik alles weer kan doen, zonder dat ik last heb van mijn rug. Dank voor het geduld, expertise en het teruggeven van mijn ‘soepele’ lichaam.


Ik had al jaren erge rug klachten. Medicijnen, Fysio therapie, Pijnbestrijding in het ziekenhuis, alles was een tijdelijk oplossing. In overleg met mi

11 Apr 2016 van E.J.Dekker


Ik had al jaren erge rug klachten. Medicijnen, Fysio therapie, Pijnbestrijding in het ziekenhuis, alles was een tijdelijk oplossing. In overleg met mijn huisarts gekozen om naar de praktijk van Blaauw te gaan. Sinds Februari ben ik onder behandeling bij Cristin Powell.
Nu na 6 behandelingen voel ik mij al een ander mens. Pijnvrij en mijn stabiliteit komt weer terug. Ik had het gevoel, voor ik hieraan begon dat ik afgeschreven was met mijn 74 jaar. Maar nu kan ik weer heerlijk doorgaan en genieten van het leven, ZONDER PIJN.


Ik ben een vrouw van 46 jaar en ben een aantal maanden geleden bij Esther Blaauw begonnen met neurofeedback training voor mijn concentratie problemen.

21 Jan 2016 van C. de Rooij


Ik ben een vrouw van 46 jaar en ben een aantal maanden geleden bij Esther Blaauw begonnen met neurofeedback training voor mijn concentratie problemen. Al jaren had ik een ‘druk’ gevoel in mijn hoofd. Ik kon dit zelf niet stoppen. Hierdoor sliep ik ook slecht. Tijdens mijn werk kon ik me moeilijk concentreren. Snel afgeleid maar ook was ik de hele tijd aan het afdwalen met mijn gedachtes.
Esther begon met het maken van een EEG. Op deze EEG was duidelijk te zien waar de oorzaak zat van mijn concentratie problemen. Ik ben begonnen met neurofeedback trainingen en heb nu 12 sessies gehad. Mijn concentratie is echt met sprongen vooruit gegaan. Ik slaap beter en voel me een stuk rustiger in mijn hoofd. Volgende week gaan we een nieuwe EEG maken om te zien wat de veranderingen zijn. Ik ben heel benieuwd hoe het er nu uit ziet. Ik voel me in ieder geval een stuk beter. Hartelijk dank voor alle inzet. D.de R


Mijn naam is R.M. en ik heb jarenlang met ernstige rugklachten gelopen. Alles is begonnen met een val van de fiets. Hierbij heb ik de banden in mijn k

3 Oct 2015 van R.M


Mijn naam is R.M. en ik heb jarenlang met ernstige rugklachten gelopen. Alles is begonnen met een val van de fiets. Hierbij heb ik de banden in mijn knie gescheurd en heb ik maanden op krukken gelopen. Hierdoor zijn mijn rugklachten ontstaan. Ik ben op een hele verkeerde manier gaan lopen, zodat ik mijn knie kon ontlasten. Ik heb jarenlang bij een fysiotherapeut gelopen, zelf in tijden 3 x per week. Pijnstillers gekregen van de huisarts etc, maar niets hielp. De klachten waren op een gegeven moment zo erg dat ik niet meer kon opstaan. De klachten zaten vooral in mijn onderrug, maar ook tussen mijn schouderbladen. Via een vriendin werd ik gewezen op op chiropractie en ze zei dat ik naar chiropractor Blaauw in Gouda moest gaan.
Eerst kreeg ik een geheel lichamelijk en neurologisch onderzoek, werden er testen gedaan en keek hij hoe mij kon helpen.
Bij een van de testen moest ik mijn arm tegen mijn lichaam houden terwijl de chiropractor aan mijn arm trok… Dit was heel lastig, ik had geen kracht in de arm. Toen deed hij een band om mijn bekken en vroeg me hetzelfde nog eens te doen, wonderbaarlijk genoeg lukte het toen wel. Er kwam uit dat ik bekkeninstabiliteit had. Ik was helemaal verbaasd, ik dacht altijd dat dat alleen maar voorkwam bij vrouwen die zwanger zijn of een kind hebben gehad. Hij vertelde me dat het een veel voorkomend probleem is….Ook bij mannen.
Ik moest de ‘bekkenband’ gaan dragen en mocht hem alleen afdoen als ik ging slapen. Het voelde een beetje onwennig maar het gaf wel steun. Elke week kwam ik terug voor een behandeling en ik voelde al snel dat het beter ging. De band heb ik ongeveer 3 maanden gedragen. Ik hoef de band nu niet meer te dragen, het gaat heel erg goed. Ik kom nu nog 1x per 3 maanden voor een onderhoudsbehandeling en dat werkt super.
Soms doe ik de band nog om, als ik zwaar moet tillen, lange stukken ga lopen en hij gaat altijd mee op vakantie. Ik vind het achteraf gezien jammer dat ik zo lang met mijn klachten heb gelopen en zoveel heb geprobeerd. Dit had veel sneller kunnen gaan….had ik het maar geweten.
Ik ben chiropractor Blaauw enorm dankbaar voor alle hulp. Als ik nu iemand hoor met rugklachten….dan stuur ik ze meteen door naar Praktijk Blaauw.
Nogmaals bedankt!!! R.M.


Ik ben een man van 48 jaar oud en ben een jaar geleden voor het eerst bij Roland in de praktijk geweest. Ik kwam daar toendertijd met een restless leg

16 Sep 2015 van van Doorn


Ik ben een man van 48 jaar oud en ben een jaar geleden voor het eerst bij Roland in de praktijk geweest. Ik kwam daar toendertijd met een restless leg en trauma na een ongeluk binnen en daarbij was ik ontzettend vermoeid. Na een tweedaags uitgebreid onderzoek begon hij en het team met een plan om dit aan te pakken. De eerste twee maanden ben ik vaak naar Gouda gegaan voor trainingen en daarna werd het steeds minder frequent omdat het al een stuk beter ging. O.a m’n restless leg (klappend been) kwam tot rust en na metingen op de praktijk was de beschadiging in m’n hersenen ook behoorlijk verbeterd. Ook m’n vermoeidheid werd minder. De thuis oefeningen waren in het begin erg veel (vier keer op een dag) wat niet altijd lukte maar heb dit wel zoveel als mogelijk gedaan. Het is ongelofelijk wat voor verbetering ik heb meegemaakt en vind het nog steeds onbegrijpelijk hoe men dit voor elkaar heeft gekregen, zeker omdat ik bij zoveel doctoren ben weggestuurd omdat ze niets voor me konden doen. Ik ben zeer tevreden over Roland, Esther en het team over de vakkundigheid en enthousiasme voor hun vak.
We zijn nu bezig met de ‘fine tuning’ en hoop dat ik straks helemaal herstelt ben.

Zoals jullie lezen ben ik erg tevreden, misschien nog een verbeter punt voor Roland, probeer wat aan je humor te doen ;-)


Ik ben XXXXX XXXXXX, 47 jaar en had sinds mijn 20ste jaar duizelingklachten. Als ik een “aanval” voelde aankomen, moest ik zo snel mogelijk gaan ligge

29 Jul 2015 van S. L


Ik ben XXXXX XXXXXX, 47 jaar en had sinds mijn 20ste jaar duizelingklachten. Als ik een “aanval” voelde aankomen, moest ik zo snel mogelijk gaan liggen, op m’n linker zij, dan ging het goed,zodra ik op rechts ging liggen of op buik of rug dan werd het erger. Ik moest ook vaak overgeven, het lijkt op migraineklachten maar dan zonder hoofdpijn. Deze aanval duurde meestal een dag en met reistabletje verkorte het tot halve dag. Daarna was ik heel erg moe.

Eerst ben ik regelmatig bij de huisarts beland, waar ik diverse soorten medicijnen voorgeschreven kreeg uiteindelijk kreeg ik een soort reistablet die ik in moest nemen als ik het op voelde komen, deze tablet verkorte wel de duur van de duizelingen, maar ik bleef er last van houden. Uiteindelijk ben ik bij de Neuroloog terecht gekomen, diverse onderzoeken gehad, maar helaas kwam er niets uit. Dus de neuroloog kon niets meer voor mij betekenen, en ik bleef er dus maar mee doorlopen.

Na verloop van een aantal jaren werden de duizelingen heftiger en kwamen vaker achter elkaar.
Ander bed gekocht , verschillende hoofdkussens gekocht, maar ook dit werd niets.

Toen ben ik naar een Iriscopist geweest die wist het ook niet.
Bij de Homeopaat kwam er ook niets uit, daarna ben ik bij de Osteopaat beland, die heeft mij een aantal keer behandeld waardoor het een poosje weg bleef, wat heerlijk was.
Hij dacht doordat ik vroeger op 4 jarige leeftijd heel hard op m’n hoofd ben gevallen van de schommel, dat ik toen een scheurtje in de hypofyse heb gehad, en daardoor deze klachten zijn ontstaan op later leeftijd.
Maar na verloop van een lange periode zonder duizelingen, kwamen ze toch weer terug.

Omdat ik lage rugklachten had ben ik bij Roland Blaauw terecht gekomen, via een ander klient,
En hij heeft toen m’n rug en nek gedaan waardoor het weer beter ging.

Na een aantal goed jaren kwamen helaas de aanvallen weer terug en nu in alle heftigheid.
Ik ben toen met m’n zus bij een lezing geweest over duizelingen en heb daarna direct een afspraak gemaakt.
Na 1 behandeling en een aantal testen voor balans- en oogvolgbewegingen kreeg ik een gesprek
En daaruit bleek dat m’n rechter hersenhelft niet goed functioneert. Dit kon behandeld worden door vele behandelingen in de praktijk en veel oefenen thuis of 4 volle dagen achtereen, in de praktijk waardoor je sneller resultaat kon zien.
Voor het laatste heb ik gekozen.

September 2014 ben ik begonnen. S’morgens om 08.00 uur aanwezig.
Allereerst werden er allerlei testen uitgevoerd, daarna kreeg ik een trainings-en oefenprogramma.
Dit moest de hele dag door zolang je het vol kan houden, en steeds wel tussenpozen om te eten en drinken want de hersenen hebben rust nodig na zo’n traject.
Tussendoor kreeg ik steeds evaluatiegesprekjes om de stand van zaken te bespreken.
Alles werd in grafieken gezet zodat je zelf de resultaten kan zien.
Doordat je niet weet wat je te wachten staat, denk je dat het een makkie is, maar dat valt goed tegen, je bent aan het einde van de dag doodmoe!
Ook kreeg je een klip op je vinger waar steeds de hartslag en zuurstof gemeten werd, en los het zakt dan moest je heel goed ademhalen!!! Tot vervelens toe!

De tweede dag was meer balansoefeningen, en ook op de computer allerlei oog oefeningen. Dit was om de hersenhelft te stimuleren.en verder veel herhaling van dag 1. Ging ook goed, maaaaaaar……ik was zo moe, dat ik eerder weg moest. En uiteindelijk lag ik al heel vroeg op bed! Heerlijk geslapen.

Dag drie was een herhaling van alles van dag 1 en 2. Maar toen kwam het……er ging er een achtjes draaien rechtsom aan m’n rechterarm, en een ander linksom achtjes draaien aan m’n rechterbeen. En toen ging het mis! Daar kwam die duizeligheid in lichte vorm opzetten. Dat was het gevoel wat ik altijd had. Ik moest gelijk goed ademhalen, dan op linkerkant gaan liggen en toen trok het weg. Ik moest even rustpauze inlassen.
Daarna gingen ze met een apparaatje in m’n linkeroor waar warmte uitkomt, dit duurde 2 min. En toen werd ik licht duizelig. Het werd direct met koude lucht in m’n oor geblazen en het verdween!
Toen ook nog rechts….dat duurde 10 minuten voordat er wat gebeurde, hartslag ging wel omhoog, , daarna heel erg duizelig en spuugneiging. Ik moest direct goed ademhalen, daarna links liggen, en daarna kou in rechteroor en jawel het verdween!!
Extra lange pauze werd ingelast.
Daarna ging ik door met allerlei oefeningen die ik al steeds moest doen in de vorige dagen. Het ging steeds beter, behalve de draaistoel met het rood/witte lapje. Daar ging alles ook draaien dus direct gestopt…
S’middags naar de neurofysio. Daar werd het pas echt lachen, maar was heel ingewikkeld.
Lopen op een lijn, voeten voor elkaar en dan ook nog tafel van 5….. Dat gaat echt niet!!!! Maar door veel oefenen lukte het in dag 4 wel helemaal.
De Metronoom was ook erg lastig en we kregen de slappe lach. De begeleiding mocht het ook doen, maar dat werd ook lachen geblazen. Uiteindelijk wel goede resultaten.
Om 5 uur reden we weg, niet zo moe als vorige dag.

Dag 4 laatste dag al weer,
Alles weer herhalen, opnieuw ogentest met grote bril die aan computer vast zit, en daar zag je de ogen goed bewegen. Aan het einde van de dag kregen we een eindgesprek, en daaruit bleek dat
Door het vele oefenen achter elkaar m’n oog nu wel mee ging met de rest en ik ook niet meer duizelig werd. Dat is wat ik wilde!!

Ik kreeg oog oefeningen mee, moest metronoom op pc zetten, balansplaat oefeningen doen, en dit moest dagelijks gebeuren.
Ik heb dit de eerste maanden steeds 2x per dag gedaan, daarna afgebouwd tot 1x per dag, en in vakantie niet. Nu ben ik 10 maanden verder en het gaat SUPER! Ik ben nog maar 1 x licht duizelig geweest, ben direct gaan liggen en koud water in rechteroor gespoten. En ja hoor het trok weg en nergens meer last van!!! Zo bijzonder .


Ik ben met mijn zoon Remco (8) sinds 2,5 maand onder behandeling bij Chiropractie Blaauw. 1 keer per week traint Remco bij José om oefeningen te lere

19 Jan 2015 van Lisette van Jaarsveld- Oosterlaken


Ik ben met mijn zoon Remco (8) sinds 2,5 maand onder behandeling bij Chiropractie Blaauw. 1 keer per week traint Remco bij José om oefeningen te leren die we vervolgens thuis dagelijks herhalen.
Nu kreeg ik onlangs van Remco zijn juf de volgende mail:

Graag mail ik jullie even over de vooruitgang op leesgebied die ik merk bij Remco. Het is ongelofelijk! Hij kan al redelijk doorlezen en heeft minder moeite met het vormen van de woorden. Remco vindt lezen zichtbaar minder vervelend dan voorheen. Als ik in de groep wel eens vraag wie er wil beginnen met lezen, steekt Remco zijn hand gelijk op. Dit was een half jaar geleden echt niet zo!
Met werkjes van taal en spelling vraagt hij altijd meteen om hulp. Ik koppel hem dan aan een leerling die alles voor hem voor kan lezen, zodat hij ook die werkjes snel kan maken.
Daarnaast merk ik dat Remco meer van zichzelf laat zien. Hij lijkt zich meer op zijn gemak te voelen in de klas. Hij is wel eens (te) druk, maar dit vind ik in zijn geval juist een goed teken. En het gaat er uiteindelijk om dat hij lekker in zijn vel zit!

Ik vond het geweldig om deze mail van de juf te krijgen. Het geeft je echt de bevestiging dat al het trainen niet voor niets is en dat we op de juiste plek zijn bij Chiropractie Blaauw.

Met vriendelijk groet,

Lisette van Jaarsveld- Oosterlaken


, USA 5.0 5.0 11 11 Mijn temperamentvolle dochter Amy toen 8 jaar met zware dyslexie en concentratie problemen was 1,5 jaar geleden begonnen bij Praktijk Blaauw. Ze had geen stop in haar boosheid als
Page:

12