Chiropractor Spijkenisse

Chiropractor Spijkenisse: uw oplossing voor neurologische pijnklachten

Heeft u last van pijnlijke en stijve spieren in uw rug of nek? Of kampt u wellicht met migraine of andere vervelende klachten? Wij begrijpen dat u in Spijkenisse op zoek bent naar een oplossing.

4,8 /5

Op basis van 38 Google-reviews

Marieke van Noort

Al meer dan 20 jaar zorgt deze praktijk ervoor dat ik gezond blijf. De holistische blik en behandeling van de chiropractoren, aangevuld met de specialismen die ze hebben, maakt dat het een zeer vertrouwd adres is voor mij en mijn familie.

Henk van der Veen

Ik kom al jaren regelmatig in deze praktijk ( sinds de oprichting ). Soms voor acute klachten, meestal voor “onderhoud” van ruggengraat en zenuwstelsel. Ik ben heel tevreden over de ontvangst, werkwijze en het contact met de chiropractor. Beveel deze ook aan bij vrienden.

Fem Maitimu

Een hele fijne praktijk!
Adam Toulon werkt doelgericht en is heel kundig in zijn vak.
Ik kom er al jaren en mijn zoon ook.

Chiropractor op 35 minuten van Spijkenisse

Voor inwoners van Spijkenisse die kampen met aanhoudende pijnklachten, biedt onze chiropractiepraktijk uitkomst. Het belang van onmiddellijke zorg bij vervelende klachten is ons niet vreemd, daarom staan wij garant voor topkwaliteit in onze behandelingen.

Op slechts een halfuur rijafstand van Spijkenisse, heet onze kliniek u welkom om in een vrijblijvend gesprek uw gezondheidsproblemen te delen. Ons team is in staat om snel te bepalen of wij u van dienst kunnen zijn, en op welke wijze.

In het traject bij Chiropractor Blaauw staat een zorgvuldige analyse van uw situatie centraal voordat enige behandeling wordt gestart. Pas wanneer we een duidelijk beeld hebben van de oorsprong van uw pijn of functionele klachten, zoals migraine of gedragsproblemen, gaan we over tot actie.

Chiropractor op 35 minuten van Spijkenisse
Wat doet chiropractor spijkenisse

Wat doet een chiropractor?

Een chiropractor bevordert de optimale werking van uw lichaam door aandacht te besteden aan het bewegingsapparaat, dat bestaat uit botten, gewrichten en spieren. Deze elementen spelen een cruciale rol in hoe uw lichaam beweegt.

Wanneer u last heeft van pijn of beperkingen in uw bewegingsvrijheid ondervindt, kan dit duiden op een verstoring in uw wervelkolom. Zo’n verstoring kan invloed hebben op uw zenuwstelsel en het natuurlijke herstelproces van uw lichaam. Chiropractor Spijkenisse is er om u bij te staan. Wij gaan op zoek naar de oorsprong van uw problemen en zetten in op een doelgerichte aanpak om de verstoring te verhelpen.

Chiropractor Spijkenisse: Meer dan alleen hoofd-, rug- en nekpijn klachten

Naast de veelvoorkomende problemen van rug-, nek- en hoofdpijn, behandelen we bij Chiropractor Spijkenisse een breed scala aan klachten.

Rugpijn

Dit is een veelvoorkomende klacht, die zowel het onderste als het bovenste deel van uw rug kan treffen. Onjuiste houding, veel zitten en stress zijn vaak de oorzaken.

Gedrags- en leerproblemen

Minder bekend, maar even relevant zijn leer- en gedragsproblemen. Wij behandelen deze problemen in onze praktijk vanwege onze specialisatie in functionele neurologie.

Hoofdpijn en migraine

Stress speelt vaak een rol bij hoofdpijn en migraine, en het aanpakken van blokkades in de wervelkolom kan helpen deze klachten te verminderen.

Chiropractor Spijkenisse: Meer dan alleen hoofd-, rug- en nekpijn klachten
Verschil tussen fysiotherapeut en chiropractor in spijkenisse

Verschil tussen fysiotherapeut en chiropractor?

Een chiropractor focust zich op uw wervelkolom en zenuwstelsel, wat verschilt van het werk van een fysiotherapeut. Chiropractie behandelt blokkades in uw wervelkolom, wat gerelateerd is aan het zenuwstelsel en pijnvermindering bevordert. Dit kan betrekking hebben op uw gewrichten, maar ook op hoofdpijn of rugpijn. Als uw spieren de oorzaak zijn van uw klachten, kunt u ook een fysiotherapeut raadplegen. Fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het spierstelsel.

 

 

 

Sinds 1983 uw chiropractor in Spijkenisse voor diverse klachten

Binnen Chiropractie Blaauw werken we met een deskundig team dat elk geval zorgvuldig en doelgericht benadert. Uw eerste afspraak is daarom zeer belangrijk, waarbij we uw klachten en algemene gezondheid uitvoerig onderzoeken.

 1. Vragenlijst over uw klachten
  U ontvangt van ons een vragenlijst over uw klachten. Zo onderzoeken wij uw klachten en algemene gezondheid.
 2. Lichamelijk onderzoek
  In onze praktijk maken we gebruik van neurologische, orthopedische en chiropractische testen om uw lichaam te onderzoeken.
 3. Bewegingsonderzoek
  Wij controleren de functie van uw gewrichten en uw wervelkolom.
 4. Vastellen van de diagnose
  Pas als laatste stellen wij de diagnose. Uw chiropractor bespreekt met u de diagnose en verdere behandeling.

Onze experts zijn gepassioneerd over hun vakgebied. Dit kunt u terugvinden in onze recensies en ook zelf ondervinden tijdens een behandeling. Mede hierdoor worden er vaak nieuwe patiƫnten naar ons doorverwezen.

Chiropractor Spijkenisse: Onze locatie

Chiropractor Spijkenisse: Onze locatie

Onze praktijk is gevestigd in Gouda, op slechts 35 minuten rijden van Spijkenisse. We ontvangen veel patiƫnten uit Spijkenisse die kiezen voor Praktijk Blaauw vanwege onze expertise.

Als wij u niet kunnen helpen, bieden we u passend advies over waar u wel terecht kunt.

Wij zijn geregistreerd bij de NCA en SCN, en zetten ons volledig in voor uw welzijn.