chiropractor dordrecht

Chiropractor Dordrecht: uw oplossing voor neurologische pijnklachten

Heeft u last van pijnlijke en stijve spieren in uw rug of nek? Of kampt u met migraine of andere vervelende klachten? Wij begrijpen dat u op zoek bent naar een oplossing.

4,8 /5

Op basis van 38 Google-reviews

Marieke van Noort

Al meer dan 20 jaar zorgt deze praktijk ervoor dat ik gezond blijf. De holistische blik en behandeling van de chiropractoren, aangevuld met de specialismen die ze hebben, maakt dat het een zeer vertrouwd adres is voor mij en mijn familie.

Henk van der Veen

Ik kom al jaren regelmatig in deze praktijk ( sinds de oprichting ). Soms voor acute klachten, meestal voor “onderhoud” van ruggengraat en zenuwstelsel. Ik ben heel tevreden over de ontvangst, werkwijze en het contact met de chiropractor. Beveel deze ook aan bij vrienden.

Fem Maitimu

Een hele fijne praktijk!
Adam Toulon werkt doelgericht en is heel kundig in zijn vak.
Ik kom er al jaren en mijn zoon ook.

Chiropractor op 35 minuten van Dordrecht

Als u al geruime tijd last heeft van pijnklachten en een chiropractor zoekt, kunt u terecht bij een Chiropractor in Dordrecht. We begrijpen dat u bij hinderlijke klachten snel geholpen wilt worden. Daarom bieden wij de beste behandelingen aan.

Onze praktijk ligt slechts 35 minuten rijden van Dordrecht. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend uw klachten te bespreken. Wij kunnen u direct laten weten of wij u kunnen helpen.

Bij Chiropractor Blaauw beginnen we altijd met een grondig onderzoek. Pas wanneer de oorzaak van uw klachten bekend is, gaan wij aan de slag. Dit geldt ook voor functionele klachten zoals migraine of gedragsproblemen.

chiropractor dordrecht voor het verminderen van uw pijnklachten
wat doet chiropractor dordrecht

Wat doet een chiropractor?

Een chiropractor helpt uw lichaam optimaal te functioneren. We richten ons op het bewegingsapparaat: uw skelet, gewrichten en spieren. Deze componenten zorgen samen voor beweging.

Heeft u last van pijn of beperkte beweeglijkheid? Een blokkade in uw wervelkolom kan uw zenuwstelsel beïnvloeden en het genezingsproces belemmeren. Chiropractor Dordrecht staat klaar om u te helpen. We onderzoeken de oorzaak van uw klachten en streven naar een gerichte behandeling om deze blokkade te herstellen.

Chiropractor Dordrecht: Meer dan alleen hoofd-, rug- en nekpijn klachten

We behandelen een breed scala aan klachten, aangezien het zenuwstelsel uw volledige lichaam beïnvloedt.

Rugpijn

Vaak ontstaat rugpijn geleidelijk door een incorrecte houding of gebrek aan beweging. Wij helpen bij het corrigeren en verlichten van deze pijn.

Gedrags- en leerproblemen

Met onze specialisatie in functionele neurologie behandelen we ook leer- en gedragsproblemen, iets wat veel andere chiropractiepraktijken niet bieden.

Hoofdpijn en migraine

Stressgerelateerde hoofdpijn en migraine worden vaak veroorzaakt door blokkades in uw wervelkolom, waar wij effectief aan kunnen werken.

Chiropractor Dordrecht: Meer dan alleen hoofd-, rug- en nekpijn klachten
Verschil tussen fysiotherapeut en chiropractor dordrecht

Verschil tussen fysiotherapeut en chiropractor?

Een chiropractor focust zich op uw wervelkolom en zenuwstelsel, wat verschilt van het werk van een fysiotherapeut. Chiropractie behandelt blokkades in uw wervelkolom, wat gerelateerd is aan het zenuwstelsel en pijnvermindering bevordert. Dit kan betrekking hebben op uw gewrichten, maar ook op hoofdpijn of rugpijn. Als uw spieren de oorzaak zijn van uw klachten, kunt u ook een fysiotherapeut raadplegen. Fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het spierstelsel.

 

 

 

Sinds 1983 uw chiropractor in Dordrecht voor diverse klachten

Binnen Chiropractie Blaauw werken we met een team van experts. Zij pakken zaken doelgericht aan en starten steevast met een uitvoerig onderzoek. Daarom is uw eerste afspraak uiterst belangrijk.

 1. Vragenlijst over uw klachten
  U ontvangt van ons een vragenlijst over uw klachten. Zo onderzoeken wij uw klachten en algemene gezondheid.
 2. Lichamelijk onderzoek
  In onze praktijk maken we gebruik van neurologische, orthopedische en chiropractische testen om uw lichaam te onderzoeken.
 3. Bewegingsonderzoek
  Wij controleren de functie van uw gewrichten en uw wervelkolom.
 4. Vastellen van de diagnose
  Pas als laatste stellen wij de diagnose. Uw chiropractor bespreekt met u de diagnose en verdere behandeling.

Onze experts zijn gepassioneerd over hun vakgebied. Dit kunt u terugvinden in onze recensies en ook zelf ondervinden tijdens een behandeling. Mede hierdoor worden er vaak nieuwe patiënten naar ons doorverwezen.

Sinds 1983 uw chiropractor in Dordrecht voor diverse klachten

Chiropractor Dordrecht: Onze locatie

Onze praktijk is gevestigd in Gouda, op slechts 35 minuten rijden van Dordrecht. Vele patiënten uit Dordrecht kiezen voor Praktijk Blaauw vanwege onze expertise.

Wij zijn geregistreerd en aangesloten bij de NCA en SCN. Indien we u niet kunnen helpen, bieden wij passend advies voor alternatieve oplossingen.